TÜRKİYE'NİN HER YERİNE ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bar Sandalyesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

18-03-2024 17:40
Bar Sandalyesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bar tabureleri, genellikle bar veya yüksek masa alanlarında kullanılan yüksek ve bazen sırtlı olan, bazen de olmayan oturma araçlarıdır. Bu sandalyeler genellikle ahşap, metal veya plastikten üretilmiş olup çeşitli tarzlarda tasarlanabilmektedir. Standart oturma aralıkları genellikle 75 ila 80 cm arasında bölünmüştür, ancak farklı modellerde daha uzun veya daha kısa parçalar da bulunmaktadır.

Klasik bar tabureleri genellikle yuvarlak veya kare şeklinde bir oturakla birlikte tek bir direk üzerinde duran ayaklara sahiptir. Bunun yanı sıra, yuvarlak tabureler veya daha modern depolama özelliklerine sahip alternatif modeller de mevcuttur. Bar tabureleri genellikle kolay temizlenebilir özelliğe sahiptir.

Bar tabureleri, bar veya yüksek masa alanlarında kullanılan yüksek ve şık oturma araçlarıdır. Ahşap, metal veya plastikten üretilen bu sandalyeler, farklı tarzlarda tasarlanmış olabilir. Standart oturma seçenekleri genellikle 75 ila 80 cm arasında bölünmüştür. 

 

Bar sandalyesi sistemi, farklı tasarım ve işlevsellik seçenekleri sunarak estetik bir görünüm ve konforlu bir oturma deneyimi sağlar. Metal, ahşap, plastik gibi çeşitli şekillerde üretilen sandalyeler arasında seçim yapabilirsiniz. Ayrıca sökülebilir, ayarlanabilir ve döner özellikli modeller de mevcuttur.

Bar sandalyelerinin ergonomik yapısı, uzun süreli kullanımlarda bile rahat bir oturma pozisyonu sağlayarak omurganın hareket etmesine yardımcı olur. Bu sayede barın konforlu bir ortam sunmasının yanı sıra kullanıcıları da korur.

Bar sandalyeleri, dünyanıza şıklık ve konfor katan önemli bir mobilya parçasıdır. Tasarım ve işlevsellik açısından zengin seçenekler sunan bu sandalyeler, kullanıcıların uygun olarak tercih edebilmesini sağlar. Uzun oturma alanlarında bile konforlu bir deneyim sunan bar sandalyeleri, mekanınızın atmosferini tamamlayan misafirlerinizi ağırlamak için ideal bir seçenektir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.